Bienvenido a mi web

BUSCADOR

dilluns, 15 d’octubre del 2007

Les 10 meravelles de Catalunya



Ultimament per la televisió he vist anunciat, per un diari, la tria de les 10meravelles de Catalunya. Com que l'any passat vàrem fer un rànking de les 7 meravelles del món proposo que tothom que vulgui fagi una passejada per la pàgina web que la podreu trobar als "enllaços" i voteu els llocs que us agradin més i a la vegada ho deixeu anotat al bloc així veurem qui s'acosta més a les 10 meravelles.
Si voleu que us serveixi com a insentiu pots entrar en un concurs....havera qui el guanya!

Les meves votacions han estat les següents:




  • D'obra artística: "La persistència de la memòria" de Dalí perquè crec que és un pintor que ha fet que Catalunya sigui coneguda i pel que significa l'obra.









  • Obra arquitectònica: He triat la sagrada família perquè crec que és una imatge coneguda arreu del món i està construïda per un altre autor molt famós com és Gaudí.







  • Paisatge: "Els llacs de la Pera", aquest paisatge le triat més que res perquè hi he anat tota la vida des de que era petita i a part crec que és un lloc molt bonic de visitar.



PD: les fotos les penjaré més tard ja que el blogger en aquests moments no em deixa.

2 comentaris:

Laureta ha dit...

* D'obra artística: Tapís de la creació.

* Obra arquitectònica: La Pedrera.

* Paisatge: MONTSERRAT!!!És la meva muntanya, la que m' ha vist créixer

rosi ha dit...

Com a obra artística boto com la laura el tapís de la creació.
A la ciutat de Barcelona hi ha racons d'importància arquitectònica que realment val la pena visitar, jo a més de triar el Parc Güell com a rellevant, triaria la Sagrada Família, i la Pedrera.
Com a lloc d'interès paisatgístic, m'encanta fer escapades al Parc Nacional del cap de creus!